Saturday, August 11, 2018

Pysytään totuudessa "naisten oikeudesta, abortista vs ylipopulaatioista". Ylipopulat luovat kansanmurhia

Pysytään totuudessa "naisten oikeudesta, abortista vs ylipopulaatioista":

Ylipopulat luovat kansanmurhia kun aletaan pumppaamaan ylipopulaatioita toisten kansojen alueilta pienemmän populan alueille esim Indonesiassa jaavalaisia kannibaalikristittyjen alueille

Ylipopulaatioteorian näkökulmasta on tehokkainta, että naiset kuolevat joko kohtuun tai ennen hedelmällisyysikää. Miehet voivat rauhassa pökkiä toisiaan, siitä ei tule kuin kullit paskaisiksi, mutta ei lisämatuinvaasioita eläteiksemme. 

Kunniaa jääkäriliikkeelle, Eugen Schaumanille ja kaltaisilleen. Sinimusta Viheroikeiston ehdokkaat Tampereen yliopiston edustajistovaaleissa Olli Heikkilä ja Seppo Lehto
Seppo Lehto Tamperee yliopisto edustajistovaaliehdokas ja eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa


Tampereen yliopiston edustajistonvaaleissa voitte osoittaa tukenne yliopiston ainoille isänmaallisille oikeille ehdokkaille Sinimustan Viheroikeiston listalla: Seppo Lehto ja Olli Heikkilä. Lisäehdokkaatkin Sinimustan viheroikeiston ehdokaslistalle ovat tervetulleita.Älkäämme salliko suomalaisten kansanmurhaa päästämällä ylipopulaatioita herrakansaksi keskuuteemme!

Herran siunausta kansalle, joka pimeydessä vaeltaa. Opastajananne kansakunnan profeetta Seppo Lehto Jumalan voideltu karitsa syntienne poispyyhkimiseksi ;)

Tampereen teknillisen yliopiston aulassa oli oheista mokutusta vastustavaa taidetta isolla A3:lla:------------------
https://kansanmurha.blogspot.com/
--------------------

No comments:

Post a Comment