Sunday, October 20, 2013

Maahanmuuttokriitikko Seppo Lehto: Kansanmurha ja miten se milloinkin määritellään tai jätetään määrittelemättä


Maahanmuuttokriitikko Seppo Lehto: Kansanmurha ja miten se milloinkin määritellään tai jätetään määrittelemättä

Olisiko syytä miettiä uudestaan, miten ymmärrämme käsitteitä ja todellisuutta?


Montako neliömetriä / neliökilometriä alueitamme miehittää Saksa? Montako neliökilometriä Barentsinmereltä Suomenlahdelle vyöhykkeeltä alueistamme on miehittäjä-Ryssän ( Russia, Ryssland) miehittämänä?

Kun puna-armeija hyökkää tarkoituksenaan ottaa koko Suomi ja edetä Atlantille, ei historiankirja kerro aiotusta kansanmurhasta. Miksi ei?

Mutta kun "uhreiksi" katsotaan, että vain tietynlaiset "rahapiirien sukulaisiksi luokiteltavat tmv:t" joutuivat väärinteon kohteeksi ja että kyseessä on ehdottomasti kaikkien aikojen holocoast / holohoax riippuen lausujasta ja tietävästä ;) lähestytään todellista valehtelua. 

Toisen maailmansodan syyt ja syylliset sekoitetaan lahjakkaasti, sekä kaikkien liittoutuneiden sotarikokset siviilikohteita ja siviiliväestöä kohtaan jäävät helposti vaille huomiota
http://puna-armeija.blogspot.com valottaa tätä näkökulmaa.

Saksalta ryöstettiin yli 1/3 alueistaan, sekä surmattiin siviiliväestöä yli 3 miljoonaa rauhan jo tultua 1945 euroopan 1900-luvun historian suurimmassa etnisessä puhdistuksessa, missä n. 12.5-13 miljoonaa saksalaista karkoitettiin osin n. 800-1000 vuotta vanhoilta asuinsijoiltaan. 
Suomalaisiin, unkarilaisiin, puolalaisiin, virolaisiin, latvialaisiin, liettulaisiin kohdistettiin osin samantapaista toimintaa alueriistojen lisäksi.

USA:n atomipommit siviilikohteisiin on myös syytä muistaa Eurooppasodan ulkopuolelta, samoin kuin erityisesti Suomen siviilikohteiden pommitukset punatähdin koristelluilla USA:n sotilasapukoneilla jatkosodassa.


Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko Tampere

--------------------------------------------------------
Kansanmurhaajien pelko on sulkenut historiankirjamme ja mediamme totuudelta:

http://kansanmurha.blogspot.com/ Hyvää yötä muistakaa että raiskaava ja murhaava puna-armeija olisi ollut meidänkin kohtalomme ilman Saksan ase- ja elintarvikeapua, sekä niitä yli 200 000 saksalaista ja itävaltalaista jotka taistelivat puolestamme miehittäjä-Ryssää vastaan alueiltamme

PS: Eduskunnan arvovaltaa häpäiseet miehittäjämme Ryssälän putinismista kärsivät koirat: eero heinäluoma, timo soini, hs:n miska rantanen, sekä kgb-leimauksiinsa yhtyneet eri punamedian toimittajat haisette Stalinin ruumiskasoille, eikä vain raatojen esinahoille
Tämän ajan eurooppalaisina meillä on riesanamme puna-armeijan raiskaavien ja murhaavien joukkojen sijaan väkivaltainen islamisaatio erilaisine taustavaikuttajineen al qaida on vain se kärki mikä näkyy. Muualla euroopassa vastustetaan jo avoimesti islamistien uhkaa. Suomessa ollaan kädet pystyssä ja rahoitetaan maahanmuuttoa, sekä tuetaan verovaroin kyseenalaisesti islaminopetusta kouluissamme.
------------------------------------------------

Hallitsemattoman ja haitallisen maahanmuuton lasku näkyy yhä kohoavana verotuksena, mille kukaan ei tosissaan ole sanonut: Ei kiitos!
---------------------------------------------------------------------

http://kansanmurha.blogspot.fi/

------------------------------------------------

1 comment:

 1. Muutos puoluehankkeen on hyvä raivata nämä erilaiset oikeat "natsittelijat" eli punatrollit, jotka eivät tunnista suomalaisia perinteitä, eivätkä osaa toistella kuin punaisia valheita pois joukoistaan ennen seuraavia vaaleja:

  Piraateissa ja Muutoksessa elää erikoinen karvapeikko @Kyuu Eturautti, joka haluaa samaistua mielikuvitushahmoihin ja punatrollien valheisiin tavastani tervehtiä ja joka toistuvasti yrittää häpäistä toimintaani punatrollien tapaan. Olen hänelle asiasta nyt jo toisen kerran lähettänyt postia. Palautetta saa antaa toisetkin:

  Lähetin hänelle viimeksi tänään 13.11.2013 palautetta:

  Arvon Kyuu Eturautti: Onko tekstisi asianmukaista, kun käytät halventavasti punatrollien kieltä Seppo Lehdon morjestelusta?

  Vain puhdasverinen kommari voi tervehtimistäni pitää "natsitteluna".

  Tiedät etten pääse laittamaan vastinetta aamulehden blogeihin, niin sekö houkuttaa suoraan "v...maan" kun tiedät ettet saa ketjuusi vastinetta?

  Kyllä pahantahtoiset helposti sinustakin saisivat vaikka mitä tekstiä aikaiseksi?

  Joten ole hyvä ja poista ko. tapaiset kirjoituksesi, kiitos.

  En minäkään ole arvioinut sinun morottamisiasi, saamisiasi tai pääsemisiäsi missään yhteydessä, enkä spekuloinut niillä. Mikä on motiivisi leimata seppo lehto-nimeä?

  Seppo Lehto

  Lähde:

  Kyuu Eturautti kommentoi_ 9 tuntia sitten
  eduskunnassa he häpäisevät koko instituution natsitervehdyksillä
  Aikas rohkean väitteen esität ja saat luvan kertoa kenestä puhe on. Ainoa tietämäni eduskunnan natsitervehtijä oli Seppo Lehto, joka ei kelpaa persujen saatika tiettävästi minkään muunkaan puolueen jäseneksi.
  Kyllä persuilta typeryyksiä on tapahtunut, mutta en nyt koe että...
  1. Viime aikoina olisi mitenkään erityisen outoja tapahtunut.
  2. Tai että muut puolueet olisivat viime aikoina sen vähemmän töpeksineet.
  Demareiden homontappomeiningit ja oululaisdemarin halu lukita naiset koteihinsa ovat nekin aika ikäviä nykymaailman mittapuulla. Pitäisikö näiden parin typeryksen takia tuomita koko sosiaalidemokraattinen liike? Ei mielestäni.
  Sinänsä yksi hyvä kysymys Arilta tuli. Mitä persut ovat saaneet aikaan? Henkilökohtaisesti uskon että esimerkiksi paljon parjattu Suomen Sisu on saanut aikaan paljon enemmän kun perussuomalainen puolue - ainakin toistaiseksi.

  ReplyDelete